Image

Poštovani,
Želimo prvo da Vam se zahvalimo što ste izdvojili Vaše dragoceno vreme i posetili našu sajt.
Ovom internet prezentacijom želimo da Vam predstavimo kako našu našu robnu kuću Hrat tako i našu Fabriku nameštaja Hrast d.o.o., kao i naše proizvode.
Fabrika nameštaja „HRAST“ iz Bosilegrada, osnovana je početkom 2001 godine, kao samostalna zanatska radionica za proizvodnju i prodaju tapaciranog i pločastog nameštaja.
Od 2003 godine zanatska radionica prerasta i specjalizuje se za proizvodnju stilskih garnitura u koži, eko-koži i meblu u širokom spektru dezena, boja i modela.
U poslednjih nekoliko godina Fabrika nameštaja „HRAST“ beleži intezivan napredak. Tražnja naše robe na tržištu je enormno povećana, što je dovelo do toga da povećamo proizvodne kapacitete.
Hrast danas raspolaže sa preko 2500 m2 proizvodnog, skladišnog i kancelarijskog prostora u kojem rade zaposleni najrazličitijih kadrovskih profila.

Pedesetak zaposlenih i izuzetno obučenih radnika, učestvuju u proizvodnji garnitura, koja prolazi kroz više faza i na kraju kroz rigoroznu i strogu kontrolu kvaliteta.
Nameštaj koji Vam nudimo izrađen po svim evropskim i svetskim standardima. Potvrdu ovoga možete naći kod naših kupaca (distributera) širom zemlje, kao I u okruženju.

U dosadašnjem radu preduzeće je obimom poslovanja uglavnom zadovoljavalo potrebe domaćeg tržišta, kao I tržišta u okruženju ( Bugarska, Albanija,Kosovo, I sve bivše Jugoslovenske republike)ali zbog izuzetne zainteresovanosti planiramo povećanu proizvodnju i plasiranje robe na Rusko i Zapadno-evropsko tržište.
Cilj kome neprestano težimo je stalno obrazovanje i usavršavanje zaposlenih, modernizacija i osavremenjivanje opreme i proizvodnje, razvoj ekološke svesti kao i povećanje socijalne brige o zaposlenima.
Osnovni principi i reference koje nas održavaju u ovim izuzetno teškim vremenima na tržištu i ne samo održavaju već i visoko kotiraju su:
Izuzetan kvalitet proizvoda, koji potvrđuje pored ostalog i Šumarski fakultet u Beogradu, Institut za kontrolu kvaliteta nameštaja, a od svega nam je bitnija potvrda naših kupaca. Brza i tačna isporuka, vrlo povoljne cene...
Neka Vas ovaj sajt, koji predstavlja samo deo našeg proizvodnog programa inspiriše da zajedno stvaramo nameštaj poseban i unikatan kao što ste i Vi sami.